Despre Noi

Fară servere supraincărcate

Servere performante, număr mic de clienți pe server și performanță sporită.
Misiunea noastră este să oferim performanță garantată. Nu vom cumula niciodata cât mai multe conturi posibile pe un server de găzduire. Întotdeauna ne-am folosit de experiența tehnică acumulată și de auditurile de performanță pentru a stabili exact câte conturi de găzduire ar trebui să existe pe un server. Adițional, avem o politică continuă de actualizare a echipamentelor pentru a fi mereu în pas cu noile tehnologii.

Fiecare server de producție poate găzdui un număr cel puțin dublu de conturi, însă păstram numărul de conturi mic pentru a beneficia de un nivel de performanță crescut.


Fără costuri ascunse

Partea aceasta este destul de simplă. Nu aplicăm nici un fel de taxe ascunse. Toate serviciile noastre sunt complete, nu facem oferte obscure și nici nu oferim informații incomplete. Ne mândrim că oferim un serviciu corect si performant de găzduire ce cuprinde functionalități pe care nu le mai întalnesti în Romania.


Vei primi toate funcționalitățile pentru care ai plătit, și nu vei avea probleme cu niciuna dintre ele.


Dezvoltatori si ingineri la datorie

Construim totul intern pentru a-ți face viața mai usoară! Dispunem de o echipă mixta de dezvoltatori web si ingineri ce lucrează constant la îmbunătățirea funcționalităților zonei de clienți și a echipamentelor hardware astfel încăt tu sa beneficiezi de cea mai buna experiență.


Politică de returnare a fondurilor de 45 de zile

Dacă vreodata ești nemulțumit cu serviciul oferit sau consideri că nu ne-am ținut promisiunea de a oferi un serviciu corect, îți returăm suma achitată în primele 45 de zile. Această politică este disponibilă pentru toți clienții KeyHost.