WEB DEVELOPMENT

La KEYHOST nu ne rezumăm doar la a îți oferi servicii excepționale, ci dorim să îți punem la dispoziție toate uneltele pentru ca activitatea ta să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Contact

WEB DESIGN ȘI DEVELOPMENT

La KEYHOST beneficiezi de servicii avansate de web design și development. Fie ca ai nevoie de un site de prezentare, blog sau magazin online, echipa KEYHOST iti oferă site-ul dorit!

 • Dezvoltare Wordpress

  Nu lucram cu teme deja gata. Nu lucrăm cu diferite framework-uri cumpărate. Totul este dezvoltat de la 0 și custom pentru fiecare client în parte.

 • Design responsive

  Vizitatorii site-ului tău vor putea accesa site-ul de pe orice device, indiferent că e vorba de telefon, tabletă sau desktop.

 • Ecommerce

  Niciodata nu a fost mai simplu să ai un magazin online! Solutia construita de noi te ajuta să ai un stoc real sa procesezi plati cu cardul sau sa emiti facturi fiscale.

 • Optimizare SEO

  Pentru o creștere organică în motoarele de căutare, site-ul tău va fi optimizat SEO. Nu facem SPAM și nu o să facem niciodată.

Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin Valentin Marin
Valentin Marin
Valentin Marin

- Web developer -

Salut! Numele meu este Marin Valentin și sunt partea creativă a echipei KEYHOST. Cu un portofoliu personal format din cele mai cunoscute bloguri românești, alăturate unor portaluri de știri importante și unei palete bogate de magazine online, am considerat a fi un pas natural crearea KEYHOST alături de colegii mei.

Cetin Ametcea

Cetin Ametcea (Arhi)

Fiind unul din cei mai citiți bloggeri din România, este foarte important pentru mine să ofer cititorilor un mediu plăcut, coerent și rapid, la cele mai înalte standarde. Valentin este singurul care a reușit să îmi ofere toate acestea și, ce e mai important pentru mine, cu punctualitate și rapiditate, într-o piață renumită pentru lipsa sa de profesionalism. Dacă l-aș recomanda pe Valentin? Cu siguranță, întotdeauna, sunt sigur că va face treaba pentru care a fost angajat, și un pic în plus.

www.cetin.ro

Vali Petcu

Vali Petcu (Zoso)

Valentin Marin isi face treaba cu precizie chirurgicală, fie că e vorba de design, de seo sau de programare.

www.zoso.ro

Simona Tache

Simona Tache

Până să lucrez cu Valentin Marin, am fost convinsă că programatorii sunt, în principiu, niște oameni care îți pot spune orice, pentru că nu înțelegi nimic, te pot păcăli că X lucru e imposibil, dacă nu au chef să-l facă, și pot întârzia foarte mult, pentru ca, la final, să îți livreze ceva care nu prea seamănă cu ce ai cerut. Glumesc pe jumătate, dar doar pe jumătate. Încerc să spun, prin asta, că Valentin s-a mișcat cu viteza luminii, a făcut o supertreabă și a fost mereu ultraprompt și cu chestiunile care au avut nevoie de reglări ulterioare. Ba mă mai ajută și acum, când intru în vreo belea tehnică, deși nu mai e nicio relație contractuală între noi. Îl recomand cu maxim entuziasm. Maxim-maxim.

www.simonatache.ro