PACHETE PREMIUM DE Găzduire WORDPRESS

Echipamentele noastre și arhitectura software au fost toate optimizate special pentru platforma WordPress. Am optat să folosim SSD-uri pentru spațiul de stocare iar cu ajutorul Litespeed, site-ul tău va deveni de 2 ori mari rapid.

Vezi detalii

Ce ne face pe noi alegerea potrivită în
găzduirea Wordpress

Wordpress este una dintre cele mai populare platforme web, fiind extrem de maleabilă, indiferent de business-ul pe care il deții. Noi ne-am specializat pe optimizare Wordpress si găzduire web, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii.

 • Temă Wordpress

  La KEYHOST beneficiezi GRATUIT de o tema customizată si adaptată pentru limba română. Această tema a fost dezvoltată să îndeplinească toate standardele Google PageSpeed si optimizată SEO.

 • Optimizare Wordpress

  Optimizarea Wordpress nu se face cu un alt plugin. La KEYHOST poți beneficia de un audit profesional astfel încât site-ul tău să fie cât mai simplu de accesat de către vizitatori.

 • Dezvoltare Wordpress

  Ai nevoie de un plugin custom? O temă custom? Suntem aici pentru a dezvolta rapid orice fel de plugin sau temă pentru Wordpress. Trimite un mail către echipa de development acum!

Găzduire WORDPRESS ROMÂNIA

Nu este niciodată ușor să găsești un echilibru între un serviciu calitativ și un preț corect. Nu suntem 100% siguri că l-am găsit... suntem 99,99% siguri. Oricare ar fi nevoile tale, suntem convinși că te vei regăsi într-unul din următoarele pachete.

 • Starter
  * Recomandat pentru site-uri cu mai puţin de 5.000 de vizitatori pe lună.

  2 domenii

  Spatiu 5GB - SSD

  512MB memorie RAM

  24 lei / lună

  PROMO 240 lei / an

  Cumpără
 • Starter PLUS
  * Recomandat pentru site-uri cu mai puţin de 10.000 de vizitatori pe lună.

  5 domenii

  Spatiu 30GB - SSD

  1GB memorie RAM

  IP Dedicat

  Temă WP Gratuită

  45 lei / lună

  PROMO 400 lei / an

  Cumpără best deal
 • Professional
  * Recomandat pentru site-uri cu mai puţin de 50.000 de vizitatori pe lună.

  domenii nelimitate

  Spatiu 100GB - SSD

  1GB memorie RAM

  IP Dedicat

  SSL GRATUIT

  Temă WP Gratuită

  90 lei / lună

  PROMO 900 lei / an

  Cumpără
 • PREMIUM
  * Recomandat pentru site-uri cu peste 100.000 de vizitatori pe lună.

  domenii nelimitate

  Spatiu NELIMITAT - SSD

  1GB memorie RAM

  IP Dedicat

  SSL GRATUIT

  Domeniu .ro sau .com GRATUIT

  Temă WP Gratuită

  135 lei / lună

  PROMO 1200 lei / an

  Cumpără
Servicii dincolo de așteptări

La KEYHOST nu ne rezumăm doar la a îți oferi servicii excepționale, ci dorim să îți punem la dispoziție toate uneltele pentru ca activitatea ta să se desfășoare neîntrerupt, în orice condiții. TOATE pachetele noastre vin cu următoarele facilități incluse.

 • Adrese de email

  Emailul este nelipsit în cadrul oricărui tip de business. Beneficiază de adrese de email nelimitate la oricare pachet de hosting ales.

 • Baze de date

  Fiecare site are o bază de date, poate două, sau de ce nu... baze de date nelimitate. Noi îți oferim oricâte dorești!

 • Trafic necontorizat

  Vremurile în care fiecare megabyte de trafic era contorizat au apus! KeyHost îți oferă trafic necontorizat la fiecare pachet!

 • Backup zilnic

  Ținem la siguranța datelor tale. Din acest motiv, toate pachetele noastre beneficiază de backup zilnic, găzduit în locație secundară.

 • Securitate dinamică

  Deși serverele noastre sunt echipate cu toate măsurile standard de securitate(firewall, antivirus, antimalware) am implementat si un tool care detectează și repară vulnerabilitățile în timp real.

 • Notificări inteligente

  Am dezvoltat un sistem ce îți trimite notificări cu nivelul resurselor disponibile zilnic și te atenționează atunci când atingi pragul pachetului tău de hosting.

 • Softaculous

  Fie că vrei Wordpress, OpenCart, Magento sau oricare dintre cele 370 de CMS-uri disponibile, instalarea se face din doar câteva click-uri.

 • Transfer Gratuit

  Vrei să muți site-ul dar partea tehnica nu este unul din atuurile tale? Nici o problemă! Noi îți migrăm site-ul gratuit fară nici un fel de întreruperi.

Temă Wordpress gratuită!

La KEYHOST primești gratuit o temă pentru blogul tău pe care o poți customiza așa cum dorești! Performanță fără limite - 100/100 în testele Google PageSpeed*

Vezi Demo

Google PageSpeed este un tool oferit de Google prin care poți identifica noi modalități de a avea un site mai rapid si mobile-friendly. Scorul de 100/100 este obținut fără adăugarea de plugin-uri speciale.